Projek BEEJAK adalah satu inisiatif Keyindom Berhad untuk memperkasakan pendapatan Usahawan2 dari golongan pelajar, suri Rumah, baru mula berkeluarga dan sesiapa sahaja ingin menambahkan pendapatan atau membina kerjaya sebagai Usahawan sejati.

    Produk yang akan dipasarkan adalah Beejak, Kopi Sadoe Cojjie dan produk2 lain dengan motto “Harga Mampu Milik” & “Produk Lakukeras, Laris Kencang”..   

๐ŸŒŸBEEJAK๐ŸŒŸ 

Full Pack rm95.30 (termasuk gst)

1. Mencegah dan mengubati kanser

2. Sakit Pinggang

3. Menguatkan Daya Ketahanan Tubuh

4. Mengatasi Diabetis

5. Menajamkan minda & mengatasi nyanyuk… 

 Khasiat lengkap makanan sunnah dengan Durian Belanda, Aprikot, Delima, Gingko, Madu, Manna (arabic gum), pisang, 3 biji Kurma, 7 biji kismis dll.

Trial Pack RM40

Harga Jualan

Trial Pack rm40+gst (4sachet)

Pek Besar  rm89.90+gst (15sachet)

 Kini dengan formula terbaru mengikut Sunnah & keperluan gizi makanan lengkap + anti stress. Lebih info di web.

 Info Produk Lengkap  www.audestee.wordpress.com/beejak

FB page: http://facebook.com/beejaksunnah

Jadi Dropship/clique dengan hanya rm50 keahlian. Dapatkan produk beejak pada 10% diskaun. Untuk diskaun yang lebih banyak.. boleh pilih package2 dibawah

       ๐Ÿ’“๐Ÿ Jadi Agent Beejak๐Ÿ๐Ÿ’“


Kami kini mencari agent dan stokis makanan Sunnah premium BEEJAK utk beriklan di Kosmo, Utusan Malaysia, majalah dan seterusnya TV Alhijrah di bulan Ramadhan 2017-

Untuk Agent berdaftar.. pembelian pertama adalah rm424 mana2 package dibawah. 

Seterusnya boleh membeli Beejak Kotak Besar dengan harga super Diskaun seperti dibawah

Harga Jualan Beejak: RM95 per box

Agent ๐Ÿ 

10box/rm68.9/rm689.00/100RP

Margin untung 30%

Syarat

-Ahli 1โญ

-Belian ulangan 10box/bulan

– nama di website Beejak/Audestee

Bee Agent๐Ÿ๐Ÿ

 30box/rm68.9/rm2067/300RP

Margin untung 30%

Syarat 

-Ahli 1โญ

-Belian ulangan 10box/ month

-nama masuk di kaki akbar kosmo/utusan

Bee Star Stokis๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ

300box/ rm58.3/rm17490

Margin untung 40%

Syarat

-Ahli 5โญ

-Belian ulangan 10box/month

-dapt masuk akbar kosmo 1 page/

Utusan msia 1/2 page  

Bukan sahaja keuntungan runcit/trading sehingga 50% bakal anda perolehi, keuntungan perkembangan kumpulan juga bakal diperolehi dengan sistem mudah kami.

Syarikat akan membantu Agent2 berdaftar dengan acara2, seminar marketing online dan offline serta Viral Marketing di media massa seperti Suratkhabar, majalah dan TV.

Seminar2 yang telah dijalankan.. 

Roadshow di Sekolah2
Terukir d Bintang di Restoran Berputar KL Tower

Iklan di Suratkhabar dan Majalah…

suratkhabar KOSMO 5 april 2017
KOSMO 14 april 2017

https://audestee.wordpress.com/2017/04/14/beejak-di-kosmo-14-april/?preview=true
Artikel Majalah HARMONI Mei 2017

InshaAllah.. promosi akan berterusan di Utusan Malaysia, majalah Al-Islam, i-Sihat, Urtv dan seterusnya bulan Ramadhan ini di Tv Al-Hijrah. Jangan lepaskan peluang untuk menjadi agent dan stokis supaya a anda akan terpampang di semua media massa ini dan jadi viral…

video VIRAL Pra Pelancaran Projek Beejak 2017 & Terukir di BintangKempen kami bukan itu sahaja tapi juga dengan REWARD yang sangat lumayan buat agent2 dan stokis..

๐ŸŒŸReward Projek BEEJAK 2017๐ŸŒŸ

              —————————

๐ŸŒŸ 5 org pemenang Top Sale of the Month 

๐ŸŒŸ 3 org Top Sponsor Agent of the Month

๐ŸŒŸ 3 Top Stokis BEEJAK of the Month

(Hadiah2 berupa gadjet2 mewah spt iphone, jam tangan mewah dan handbag berjenama mewah)

Penulis di Seoul Tower : Winter Sonata

๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ 50 orang ke Trip KOREA SELATAN untuk jualan tertinggi kumpulan dari April- Ogos 2017

๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ 50 orang bakal menunaikan UMRAH untuk jualan tertinggi kumpulan dari Sept 2017 – Feb 2018

๐Ÿ’“ Reward diatas tertakluk pada minimum kelayakan jualan yang ditetapkan oleh syarikat๐Ÿ’“

Penulis di Masjidil Haram menunaikan UMRAH

Anda akan dibantu sepenuhya oleh Pengasas Formula Beejak/ co-founder Keyindom Berhad, Puan Hajah Yatt dan dibantu oleh All  Star Team ( AST) yang amat berpengalaman dalam marketing online, offline, roadshow, seminar dll

Hampir semua telah disediakan oleh syarikat.. cuma menanti anda yang bakal dijayakan. Semoga bakal bersinar di Angkasa Kejayaan. HUBUNGI admin atau sesiapa sahaja yang perkenalkan projek Beejak 2017 ini dan ayuh kita bermula melakar Satu Keusahawanan Beejak dengan penuh beretika dan hebat. 

Akhir kata, baca Artikel dari Kosmo bertarikh 5 april dibawah dan semoga kita semua diberkati..

Petikan dari Kosmo; 5/4/2017

Projek BEEJAK sasar lahir 50 usahawan
MEJA EKONOMI

Oleh NADZARUL AMIR ZAINAL AZAM/ABDUL RAZAK AID

KUALA LUMPUR – Keyindom Berhad. menyasarkan melahirkan kira-kira 50 usahawan muda melalui projek BEEJAK 2017 dalam membantu golongan belia di negara ini berkecimpung dalam dunia perniagaan.  

Ketua Pemasaran Projek BEEJAK, Mohd. Faihas Md. Sharif memberitahu projek berkenaan merupakan inisiatif syarikat dalam membantu menyediakan platform perniagaan untuk golongan muda dan graduan yang masih tidak mempunyai pekerjaan.

โ€œKita menyedari sukar untuk graduan baharu memperoleh pekerjaan dalam ekonomi tidak menentu pada hari ini. Justeru, projek yang dirintis bermula awal bulan April ini bertujuan memberi peluang kepada mereka dan golongan muda berkecimpung dalam bidang perniagaan.

โ€œSelain golongan tersebut, projek ini juga disasarkan kepada suri rumah yang ingin menambah pendapatan sampingan kerana ia boleh dilakukan semasa berada di rumah,โ€ katanya ketika ditemui di Wangsa Maju di sini semalam. 

Mohd. Faihas menambah BEEJAK merupakan salah satu produk keluaran Keyindom Berhad. yang dikilangkan di kilang bertaraf Good Manufacturing Product (GMP) di Nilai, Negeri Sembilan. Ia merupakan produk membekalkan nutrisi dan multivitamin penting bagi kesihatan badan serta perkembangan minda. 

Katanya, ia diperkaya dengan madu, kismis, kurma, buah delima, ekstrak ginko, durian belanda, biji aprikot dan getah Arab (Manna Gum) sesuai diambil oleh kanak-kanak mahupun golongan dewasa.

Dalam pada itu, beliau menjelaskan Projek BEEJAK 2017 akan digerakkan lima anak muda termasuk dirinya yang merupakan graduan universiti tempatan. Mereka akan membimbing dan memberi latihan perniagaan kepada bakal-bakal usahawan untuk memulakan perniagaan bersama Projek BEEJAK 2017. 

โ€œKelas teknik pemasaran secara online dan offline juga akan diberikan kepada mereka dari masa ke semasa bagi meningkatkan lagi kefahaman serta kemahiran individu dalam membina rangkaian perniagaan serta jualan,โ€ ujarnya.
โ€œModal permulaan yang amat rendah dengan margin keuntungan runcit sehingga 30 hingga 40 peratus dan pendapatan minima sehingga RM17,000 dalam tempoh lima bulan bakal dinikmati individu berminat. Mereka juga bakal menerima insentif bulanan seperti barangan dan tiket pelancongan bagi yang berkelayakan,โ€ katanya.

Beliau menambah, bagi mereka yang berminat untuk berniaga mahupun membeli produk BEEJAK, boleh melayari laman web http://www.audestee.com atau menghantar emel ke audestee.sales@gmail.com
Katanya, mereka juga boleh menghantar sistem pesanan ringkas (SMS) atau Whatsapp BEEJAK <Nama> <Kawasan> ke talian 012-3387300 

salam bersinar ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

#beejak #audestee

Advertisements