*MARKETING IS SOUL IN ANY BUSINESS*

Marketing is about reach people  and tell people, Sales is about Reward and Bonus

Fokus on Marketing is prosess,

Fokus on Sales?
_“Sebagus mana pun produk atau servis perniagaan anda, ianya tidak akan bermakna jika pemasarannya lemah dan longlai.”_
Bila ditanya kepada usahawan, apakah yang paling penting yang boleh menjadi trauma jika ia tidak dilakukan dan mengakibatkan perniagaan lingkup? Majoriti usahawan akan memberi jawapan yang sama iaitu *‘Pemasaran’*

Clique adalah satu sistem menggunakan Social Media Marketing tanpa kos untuk membina rangkaian dan jualan produk Audestee. Dengan keahlian hanya rm50, kita sudah boleh membina pendapatan dengan hanya mengajak kawan2 menyertai clique walaupun tanpa jual barang.

Bila pasarkan produk CLIQUE, ada tambahan lagi keuntungan 10% peribadi+ 20% dari rangkaian sehingga 3 level. Penjualan produk tak perlu beli fizikal sebab semua akan diberi referal link utk marketkan produk, customer lihat dan beli online guna debit/credit card. Penghantaran dan pembayaran diuruskan syarikat. Kita akan terus dapat untung runcit dan komisen jualan peribadi+kumpulan setiap bulan direct ke akaun bank.

Semua ini hanya dengan RM50

#modalRM50dapat5K

Sebagai introducer kita bakal perolehi Affiliate Reward 3 level;

1st : rm10

2nd : rm5

3rd : rm5

Bayangkan kalau kita menjemput rakan2 di social media menyertai Clique seramai 10orang di level pertama, diteruskan masing2 introduce 10 lagi di level kedua dan ketiga, pendapatan kita sudah lebih dari rm5600 sebulan. Ini cuma baru introducer bonus walaupun tanpa menjual sebarang produk..

Mari terokai Pemasaran Media Sosial tanpa kos bersama Audestee CLIQUE. Jadilah Clique FRENZ sekarang.. 💝

Admin

http://www.wasap.my/0123387300

#clique #cliquefrenz #modal50dapat5k

 

Penerangan Lengkap CLIQUE dalam bentuk powepoint

Advertisements