::  COJJIE CAFE  ::

Superb blend of Arabica Coffee beans + Butterscotch + 7 world leading Aphrodisiac           

 

 

(Ingredients & Benefits)

 

Ashwagandha root is the herb of all ages. It is well known as the ‘ginseng’ of ‘Ayurvedic’ medicine, the traditional medicine of India and is considered an ‘adaptogen’, a term used to describe herbs that improve physical energy and athletic ability, increase immunity to colds and infections and also widely proven to increase sexual capacity and fertility.

ashwaganda
ashwagandha

 

Research suggests that Cordyceps may enhance the BIO ENERGY status in humans. It is because Cordyceps improves the internal balance mechanism, thus helping the utilization of OXYGEN by human body more efficient. These properties may account for overall physical enhancement, added endurance, and anti-fatigue effects which are seen in humans consuming the Cordyceps.

5.Cordyceps-
cordyceps

 

Butea superba (know locally as ‘Kwao Krua’) is an herb native to Thailand, thought and long used by locals  as an aphrodisiac. It is abundantly distributed in the Thai deciduous forest and has been popular among Thai males for its supposed effects on rejuvenation and sexual vigor.

butea superba
butea superba

 

Tribulus extract is claimed and widely used by many to increase the body’s naturaltestosterone levels hence improving male sexual performance and help build muscles. Its purported muscle-building potential.

_Tribulus_terrestris
tribulus



Goji have a long history of use in traditional Chinese medicine for the following conditions: Protect the liver, Increase eyesight function, Improve sexual desire and fertility, Strengthen the legs, Boost body immune function, Improve blood circulation & promote longevity.

goji
goji

 

Horny Goat Weed is basically used widely for increasing libido in both men and women.  It works gently by slowly increasing the desire and does not give jittering feeling

7.Epimedium hgw
horny goat weed

 

 

Liriosma Ovata (Muira Puama)  is the foremost sex stimulant of Brazil. The little tree grows in forests and jungles around the Amazon and Orinoco basins. Traditionally used by native tribes to enhance healthy sex function and libido. It supports a healthy nervous system and mood, especially when under duress, and enhances blood vessel function, energy and stamina.

Liriosma-Ovata
ovata

 

 Slide Lengkap Sadoe Cojjie Cafe

2 comments:

    1. rahim rocks
    2. Salam..
      Cojjie Cafe rocks… khamis saya mencuba  produk ini … Saya memang kurang percaya pada produk2 mcm ni tetapi campuran tu amat menyakinkan. Saya ambil pada malam jumaat semasa dinner dan bersama isteri pada mlm tersebut. Hampir pukul 2pagi baru kami tidur. Wife kata… keras dan tahan lama…mmmm… saya rasa hebat dan amat selesa. Tak macam kopi lain yg saya pernah cuba yg buat saya pening kepala. Sadoe Cojjie memang rocks.. ada 3 soalan…
    3. 1. Wife saya tanya… perempuan boleh ambil?
      2. Macam mana jadi pengedar?
      3. Dalam website saya tengok ada Sadoeman.. bila nak keluar?
      Terima kasih banyak2. Apapun… Sadoe Cojjie memang rocks..

Replies

  • Salam tuan Rahim..
    Saya pasti tuan dah mencuba secawan produk kami dan jutaan terima kasih atas komen membina tuan. Alhamdulillah, sambutan amat menggalakkan dan diharap tuan teruskan amalan minum 1-2 gelas Sadoe Cojjie sehari.

    1. Produk ini boleh diambil lelaki atau perempuan. Kepada yg tidak gemar coffee masih boleh ambil kerana ianya dicampur bersama butterscotch yg amat enak rasanya.

    2. Utk jadi pengedar, hanya bermula dengan RM50. Boleh hubungi kami, 012-3387300 untuk tiers2 harga yg menguntungkan.

    3. Kami sudah pun mengeluarkan produk Sadoeman. 3 kali ganda lagi power dari Cojjie. kualiti eksport dengan harga dibawah RM150.

    Terima kasih atas komen tuan dan semoga Cojjie Cafe memberi tenaga tambahan yg diperlukan kepada ramai lagi pengguna2 lain.

Reply

Advertisements