AUDESTEE

where health and wealth inspire

Anjelieta

Tahukah anda khasiat bahan-bahan di dalam ANJELIETA?
1) Manjakani Hijau (Fructus Terminalia Chebula)

Herba manjakani dikenali sebagai ‘Ibu segala Herba’. Ia kaya dengan tannin, asid tanik, anti oksida, vitamin (A & C), kalsium, besi, serat, protein dan karbohidrat. Manjakani bermanfaat untuk menjaga kesihatan alat intim wanita. Manjakani digunakan untuk merawat masalah keputihan dan mampu menjadikan alat intim wanita yang longgar disebabkan faktor usia dan proses kelahiran anak kembali anjal dan ketat. Herba manjakani juga mampu menghilangkan bau kurang enak pada vagina.
2) Astaxanthin

Astaxanthin dikenali sebagai “Raja karotenoid “. Astaxanthin mempunyai keberkesanan 10 hingga 100 kali ganda daripada karotenoid lain seperti beta- karotena dan lycopene. Astaxanthin mempunyai ciri-ciri anti -radang semulajadi. Antioksida yang berasaskan alga ini  terbukti berkesan untuk merawat sakit tendon , sakit sendi, otot dan arthritis. Di samping itu , sifat-sifat antioksidan di dalam astaxanthin juga menunjukkan kesan dalam mengurangkan kedutan kulit serta meningkatkan tahap kelembapan kulit.
3) Collagen Peptide Optima 

Kolagen merupakan kunci kepada keremajaan serta kecantikan kulit wanita. Kadar kolagen di dalam kulit kita akan menurun secara mendadak setelah kita melangkau usia 20 tahun. Oleh itu, penambahan semula kolagen merupakan salah satu cara untuk memgekalakn keremajaan kulit. Collagen Peptide Optima mempunyai berat molekul purata 0.5kDa dan ia sangat mudah diserap oleh badan kerana saiz berat molekularnya yang kecil. Pengambilan Collagen Peptide mampu meningkatkan tahap keanjalan kulit serta meningkatkan kelembutan kulit. Kolagen yang digunakan oleh kami adalah daripada sumber ikan. Jadi ianya tiada masalah bagi mereka yang mempunyai alergik pada seafood!
4) Akar Serapat ( Herba Parameria Barbata)

Akar Serapat atau nama saintifiknya Parameria Barbata sangat berkesan untuk memperbaiki tisu rahim, mengetatkan faraj dan meningkatkan sistem kemutan alat intim wanita. Ianya juga mempunyai khasiat dan kelebihan lain seperti membantu menegangkan otot payudara serta kulit muka, melegakan kekejangan otot rahim dan mengatasi kelesuan ketika haid.
5) Beri Biru (Fructus Vaccinum Cyanococcus)

Beri biru mepunyai ciri-ciri anti -kanser dan anti-bakteria. Beri biru juga adalah sumber anti oksida yang hebat. Anti oksida melawan radikal bebas yang memasuki tubuh dan merosakkan sistem ketahanan tubuh seseorang. Ia juga mampu membantu tubuh melawan penyakit dan risiko kesihatan berkaitan usia.
6) Maqui Berry (Fructus Aristotelia Chilensis)

Maqui Beri mampu melambatkan proses penuaan, meningkatkan kesihatan kulit, menggalakkan proses detoksifikasi serta meransang sistem imunisasi badan.
7) Limau (Fructus Citrus Reticulata)

Diperkaya dengan vitamin C dan mempunyai kandungan anti-oksida yang tinggi. Ianya juga mampu membantu penyembuhan luka dan membantu kepada proses sintesis kolagen di dalam kulit. Oleh kerana vitamin C membantu tubuh untuk menyerap zat besi diperoleh dari makanan, ia juga mampu membantu untuk meningkatkan kesihatan keseluruhan badan.
8)Delima (Fructus Punica Granatum)

Diperkaya dengan Vitamin C dan antioksidan yang boleh membantu mencegah kerosakan sel. Ekstrak buah delima mampu memberi kesan positif dengan melanjutkan hayat fibroblas, sel-sel yang bertanggungjawab untuk menghasilkan kolagen dan elastin (Komponen yang memberikan kekuatan dan sokongan kepada kulit).
9) Acai berries (Fructus Euterpe Oleracea)

Acai beri mengandungi kadar gula yang rendah, akan tetapi ianya mengandungi zat besi , kalsium , serat, dan vitamin A. Acai beri juga mengandungi sebatian antosianin, yang bukan sahaja memberi buah-buahan dan sayur-sayuran warna yang berbeza , akan tetapi bergabung dengan flavonoid untuk mempertahankan badan daripada radikal bebas yang berbahaya . Khasiat yang terkandung di dalam buah acai beri boleh membantu mencegah masalah kesihatan seperti arthritis , keradangan, obesiti, mati pucuk , penyakit saraf dan alahan.
10)L-glutathione 

L-glutathione bertindak sebagai satu antioksida dan agen detoksifikasi yang mampu melindungi sel-sel tubuh daripada radikal bebas dan tekanan oksidatif yang merbahaya serta mampu meningkatkan sistem imunisasi badan.

Power Pack 

Harga Jualan rm150 WM  RM165 EM +gst

Harga  Affiliate : RM130 +gst
12 sachet makan selang sehari utk kegunaan sebulan. (Tidak perlu makan semasa haid)

Trial Pack 

Harga Jualan RM60 +gst

Harga Affiliate : Rm43
TESTIMONI

Video Viral

Artis Veteran Mak Mah kembali Anjelieta

I

Advertisements
%d bloggers like this: